De University of East Anglia zoekt een Senior Research Associate die zich gaat bezighouden met de waardering van ecosysteemdiensten en biodiversiteit in het kader van een samenwerkingsproject met Colombia. Solliciteren kan tot 12 juli 2018. Zie https://myview.uea.ac.uk/webrecruitment/pages/vacancy.jsf?latest=01006021.


Het Grantham Research Institute on Climate Change and the Environment (London School of Economics) heeft momenteel drie vacatures die voor milieueconomen interessant kunnen zijn:

  • voor een Policy Fellow (solliciteren kan tot 16 juli 2018);
  • voor een Research Officer (Post-Doctoral Researcher) – Climate Adaptation, Resilience and Flood Risk Management (solliciteren kan tot 10 juli 2018);
  • voor een Research Assistant, Transition Pathway Initiative (solliciteren kan tot 29 juni 2018).

Meer informatie is hier te vinden.


Het International Institute for Applied Systems Analysis (IIASA) zoekt een postdoc Research Scholar in 'Water Resource Economics and Hydro-Economic Modeling'. Meer informatie is hier te vinden.


Aan de Universiteit Twente is een 4-jarige PhD-plaats beschikbaar in het kader van het project 'Scaling up behavior and autonomous adaptation for macro models of climate change damage assessment (SCALAR)'. Zie https://www.utwente.nl/en/organization/careers/vacancy/%21/phd-position-on-exploring-the-links-between-behavioral-factors-individual-climate-adaptation-decisions-and-socio-economic-resilience-through-multi-wave-surveys/624564.


Bij het Environmental Policy and Economics Team van Wood (voorheen Amec Foster Wheeler) is een vacature voor een consultant. Meer informatie is hier te vinden.


Voor plaatsing van vacatures op deze site kunt u contact opnemen met Frans Oosterhuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ga direct naar alle artikelen over:

nME icon overheid groot 3d4

Overheid

nME icon bedrijfsleven2 groot

Bedrijfsleven

nME icon onderzoek groot

Onderzoek

nME icon opinie2 groot

Opinie en debat