Het Instituut voor Milieuvraagstukken van de Vrije Universiteit Amsterdam (IVM) heeft een vacature voor een assistant professor in de milieueconomie. Solliciteren kan tot 16 april 2018. Zie https://www.vu.nl/nl/werken-bij-de-vu/vacatures/2018/18072tenuretrackpositionassistantprofessorinenvironmentaleconomics.aspx.


De Universiteit van Aarhus (Denemarken) zoekt een kandidaat voor de functie van hoogleraar milieueconomie en/of ecologische economie. Solliciteren kan tot 25 maart 2018. Zie http://www.au.dk/en/about/vacant-positions/scientific-positions/stillinger/Vacancy/show/959077/5283/.


Aan de universiteit van Graz (Oostenrijk) zijn drie PhD-plaatsen op het gebied van klimaateconomie beschikbaar. Solliciteren kan tot 18 april 2018. Zie https://inomics.com/job/3-fully-funded-phd-student-positions-in-climate-economics-1144553.


BRGM (Bureau de Recherches Géologiques et Minières) in Montpellier is op zoek naar een junior en een senior milieueconoom. Solliciteren (in het Frans!) kan tot 20 maart respectievelijk 5 april 2018.


Het Department of Forest Economics van de Swedish Agricultural University (SLU) in Umeå zoekt een PhD-student op het gebied van energie-economie. Solliciteren kan tot 28 maart 2018. Zie https://www.slu.se/en/education/programmes-courses/postgraduate-studies/new-phd-student/Read-more/?sprak=e&Uid=2258.


 

Voor plaatsing van vacatures op deze site kunt u contact opnemen met Frans Oosterhuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ga direct naar alle artikelen over:

nME icon overheid groot 3d4

Overheid

nME icon bedrijfsleven2 groot

Bedrijfsleven

nME icon onderzoek groot

Onderzoek

nME icon opinie2 groot

Opinie en debat