Deze website gebruikt analytische cookies om inzicht te krijgen in de populariteit van de aangeboden artikelen (webstatistieken). Persoonlijke gegevens van bezoekers worden niet vastgelegd.Het Grantham Institute on Climate Change and the Environment (London School of Economics) is op zoek naar twee (bijna) gepromoveerde milieueconomen. Solliciteren kan tot 7 januari 2019. Zie http://www.lse.ac.uk/GranthamInstitute/about/vacancies/.


Bij het RFF-CMCC European Institute on Economics and the Environment (EIEE) in Milaan zijn verschillende vacatures op het gebied van 'integrated assessment modeling' en de 'low carbon economy'. Zie https://www.eiee.org/several-job-openings-in-integrated-assessment-modeling-and-the-low-carbon-economy-milan-italy/.


Het Future Oceans Lab van de Universiteit van Vigo (Spanje) heeft een vacature voor een postdoc met een kwantitatieve milieueconomsche achtergrond. Zie https://futureoceanslab.org/2018/10/31/new-postdoctoral-position-on-econometrics-quantitative-social-ecological-science-in-clock/.


 

Voor plaatsing van vacatures op deze site kunt u contact opnemen met Frans Oosterhuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ga direct naar alle artikelen over:

nME icon overheid groot 3d4

Overheid

nME icon bedrijfsleven2 groot

Bedrijfsleven

nME icon onderzoek groot

Onderzoek

nME icon opinie2 groot

Opinie en debat